hanging by a moment

Woho! Jag klarade det! Jag passerade strecket! Nej, inte mållinjen på Stockholm Marathon (grattis Emelie!) utan 20-strecket! Jag är inte tonåring längre! ;D

Fredagen började med att jag & mamsi åkte på en liten shoppingrunda för att kolla på skor och en laptop till mig, sen mötte jag upp Olle i stan eftersom han åkt upp dagen till ära ^^ Jag fick ett jättefint halsband och vi satt på statshustrappen och blickade ut över sommarstockholm och sen gick vi på systembolaget!
Johanna Karlssons bror satt i kassan för övrigt, mitt första inköp blev en såndär mysig partypack med 5 smaksatta mini-vodkor och en flaska rosévin ^^
Vi kom hem, åt lite tårta, mamma bjöd på middag på Stefans, Hässelby Gård ;) sen åkte vi in för att möta Ba och se om gick att möta upp fler folk. Tillslut blev vi iaf jag, olle, ba, fanny + kompis johan, misk & adam + flickvän siri som landade på Rocks! Jag hade det kalastrevligt iaf!

Sen följde en väldigt slapp bakisdag då vi mest åt vattenmelon och tvättade bilen. Som en ytterligare present från Olles föräldrar åt vi på Sonjas Grek på söder och det var asgott och allt funkade ändå rätt smidigt ändå, när man är V.I.P som vi ;D Njöt lite mer av sommarstockholm by night och sen kollade vi på den inspelade robinson-finalen. Jarmo skulle fan vunnit!

Idag blir det tårtkalas med hela tjockasläkten och nästa vecka är det Bruuuuuuuuuuuuuce!
//L - untouchable

 


know your enemy


vad fan hände här?
jag känner mig blå och okunnig..

Nån som ska rösta och faktiskt har en åsikt?
(är inte Tessan i princip tvungen att rösta på sossarna, jag menar hon VAR faktiskt medlem i SSU)
//L - politiskt inkompetent

walking away

Fan va glad jag blir när det är grönt överallt! :D Dock var jag med om en lite annorlunda sak idag, jag reagerade nämligen på lukten i tunnelbanan! Det är nog annars en såndär grej man inte tänker på, tunnelbanan är ju en del av oss stockholmare och så länge det inte är piss, spya eller tantparfym så lägger man nog inte märke till vad tunnelbanan l-u-k-t-a-r. Det var nog det ultimata tecknet på att jag inte varit hemma på ett tag...

Inledde ju maj i Linköping på en solig försommarvistelse för att sedan vara hemma typ 3 dagar, hann klämma in lite Fanny & en spelning på Harry B James och sen bar det ju av till Kusadasi, Turkiet. Där var det en vecka av sol, aqua-land, all inclusive, middagsbufféer, turkar, vattengympa med Svetlana och lite mer sol. En väldans bra vecka iaf :)
Var hemma och packade om väskan och hoppade på en buss till Gränna förra tisdagen. Har nu jobbat onsdag, lördag, söndag & måndag och de övriga dagarna har vi chillat i världens bästa soffa, varit i Jönköping, turistat i Åsens by (Olles heaven on earth, man kan titta på getter och feta grisar och köpa dyrt kaffe... och man passerar Bunn) Druckit drinkar på balkongen och igår var vi ute på världens äventyr;

Dagen börjar med frukost vid typ 11 och sen är det lite fix & trix sen avgår Snusexpeditionen. Klockan 12.43 står vi inför en helvetesbacke utan like och det är liksom bara att marschera.. rakt uppför.. i vad som kändes som 60 graders lutning i en eeeeevighet (typ.. en kvart) sen är det lite vägskäl och skogsstigar och sen kommer vi till ett naturreservat med (för tillfället) fredliga kossor. Jag tvingar fram en sittpaus i ett asmysigt vindskydd med asfin utsikt och sen så traskar vi vidare i skogen. Snart drabbas jag av akut hungersnöd och stapplar fram tills jag hör änglakören och Preems klarorangea färg lyser fram mellan trädern! Vi är framme!
Olles pappas girfriend bjuder oss på lunch och jag är i himlen ^^ Vi chilläter en timme innan vi börjar fundera på hemvägen och tänker att "sluttningen" ner från Braehus nog inte ska va omöjlig att ta sig ner för. Efter 45 minuters hasande, klättrande, taggbuskar och annan tät växtlighet samt ett stup erkänner vi oss slagna av Mother Nature och kravlar upp igen, lagom till ösregnet..
Nu finns det liksom inte så många andra val än att helt enkelt traska hela långa vägen tillbaka till Gränna så vi beger oss, stärkta av tanken att nu är det ju iaf nedförsbacke 90 % av vägen ^^ Det glada humöret håller i sig trots utmattning, taggar i skorna, ösregn och en stark fikalängtan tills vi stöter på korna igen.
Korna har nu lämnat sin skogsrdunge, korna står nu utspridda och i vår väg och korna är inte bara kor utan även en och annan tjur! Korna tycker inte om när det regnar och korna tänker nog att dom två dränkta människorna är ett direkt hot mot deras små kalvar. Korna frustar och ser arga ut. Lisa är livrädd. Olle tar kommandot och vi zick-zackar oss fram mellan komockorna och tar vääääärldens omväg och jag viskar konstant "prata inte så högt" men vi överlevde kohagen och allt efter det kändes knappt. Tiden existerar inte längre när man går dyngsur i nedförsbackar..
Typ 17.08 stapplar vi innanför dörren igen sen är det dusch, bastu och allmänt slappande för hela slanten!


röd ruta = mördarkossor - grön ruta = stup


Jag vill inte, tänker inte, kan inte ha skuldkänslor över att jag är så jävla lycklig nu.
Jag tror vi nått en punkt i livet då vi inte kan följas åt längs vägen längre, men jag hoppas vi tillåter varandra att följa med på resan.
//L

fairytale?!

Okej att jag sov mig igenom Eurovision Song Contest så egentligen är det ju inte så konstigt att jag inte hänger med i svängarna.. men varförvarförVARFÖR är alla så kåta på norrmanen?!

För det första är låten dålig. Det enda coola är ju dansarna och fiolspelandet.
För det andra är han ful! Han ser ut som en skelögd, efterbliven, dålig kopia av Enrique Iglesias.
För det tredje heter han Rybak. Vilket får mig att tänka på Fröken Rynkbak. Vilket alltså inte är ett så lyckat artistnamn.
För det fjärde är han norrman. punkt

Aja, Barbie kom 2a iaf. Helt sjukt söt var hon.. typ.. perfektion. Där har island nåt att va stolta över!
//L - har sagt sitt

feels just like flying

ÅH! Jag älskar mig själv när jag gör bra saker ^^
Var på Plan Three på Harrys igåår, och dom skulle börjat 10 var det sagt först och eftersom Harrys har höjt till 20 så tänkte jag att lite innan bör man väl va där. 10 i 9 traskar jag förbi vakten utan problem.
Sen så försöker jag kissa så långsamt som möjligt för att fördriva tid.. men ja, iaf "en timme kvar".
Trött på att stå ensam och känna mig dum traskar jag fram till två fangirls och säger i princip "hej får jag leka med er ikväll :D" Sagt och gjort. Fangirlsen visare sig va väldigt bra fangirls med faktiskt ganska bra musiksmak i övrigt och förutom att dom typ stalkat Plan Three land och rike runt och följdaktligen känner alla i bandet så kände dom även Bence Vajda. Söta lilla Bence som DESSUTOM kläcker ur sig "men du brukar va här på banditfesterna va?"
Så jag hänger med dom och blir bjuden på öl av en intressant snubbe som kom fram till att eftersom jag såg så "söt och oskuldsfull ut så måste jag vara ond" tills halv 12 då det börjar hända grejer på scen så jag och fangirlsen skuttar vidare och jag är jätteglad när dom spelar Tasted You ^^

Snart drar vi till Arlanda för att
om planet störtar; utplåna i princip 2 generationer av familjen Tjerneld & co
om allt går som det ska; glassa i Turkiet en vecka ^^


TESSAN KAN DU SPELA IN GREYS ANATOMY ÅT MIG PÅ ONSDAG?! :D

//L - has left the building

days go by

Dagens motion har verkligen bestått av att jag går från mitt rum ut i hallen för att svara i telefon (4 gånger) samt resa mig från datastolen för att gå till min säng, där jag lagt min mobil, för att läsa sms. (minst 15 gånger)
Man skulle kunna tycka att iaf efter 2 gånger så lägger man telefonen brevid sig, men nix, inte jag.

Idag har jag gjort ett stort misstag vad det gäller användandet av plattång, och jag antar att det endast är typ Cilla, eventuellt Lollo som kan relatera till det här. Jag började nämligen inte platta vid "rötterna" utan liksom.. i mitten av en hårslinga vilket nu straffar sig vilket betyder att jag nu måste utsätta mig för den one-of-a-kind-smärtan som endast en plattång kan resultera i.
Fast det lutar åt att jag skiter i allt, jag menar det är ju ändå typ storm ute och det är fan så mkt roligare att äta lunch ^^

//L - som ska leka Tessans Personal Shopper idag ;D

sky is falling

Känns lite sådär halvsegt att "bara vara hemma" nu på dagarna igen. Dumma Frida kunde väl halta hemma lite till *mutter mummel* Haha, nej så hemska ska vi inte va ^^
Klart som fan att lathet straffar sig!
Sitter mest och glor på filmer på moviestream.se och dricker te.

Igår var jag dock på biodate med Fanny och vi såg The Boat That Rocked som faktiskt var väldigt färglad och rolig och bra musik och vi hoppade lite upp och ner i stolarna vid åsynen av beach-huts, en liten del av Brighton Pier och stenstranden dit Sugar alltid springer i Sugar Rush.

Idag skulle vi ut och traska lite men eftersom Tessan har ett invalidben och det ööööösregnar ute så blir det inte av ;D
Kanske blir lite tråkcykel senare? Eller så kanske jag helt enkelt tar det lugnt, jag menar, jag var faktiskt och gav blod idag så jag kanske inte borde anstränga mig så hårt. Vilket jag hade gjort annars. Såklart. .. .

Now what? Sims eller gå till biblioteket? Regnet utanför skriker siiiiims ^^
Önskar jag va lika skillad i riktiga livet som jag är i sims ;D Jag ska fan leka hemmafru i sommar medans duktiga älsk jobbar. Eller så ligger jag bara och solar. Och spelar sims.
//L

chapter one

Jag är så bortskämd! And I'm loving every minute of it <3
Har fått leka med olle varje dag i lite mer än en vecka nu. Det är lite lustigt hur allt annat helt plötsligt inte spelar nån roll.
Livsfarligt, men lustigt.
Vi har pratat och skrattat och tittat på tv & film och grillat och promenixat i skogen och ätit glass i solen och åkt bil och ätit mer glass och tittat på universitetet och spelat lite fotboll och fikat och druckit vin på uteservering och räddat lunkan från fyllecell och segat och degat och sopat och solat och bara haft det så bra som bara vi kan.
Haha, på valborg åt vi godis och tittade på Wedding Crashers och jag somnade typ halv 12 <3

Har en inte alltför stressig vecka framför mig. Ska köra lite imorn, städa lite. Förhoppningsvis blir det bra väder och sen kanske Andy kommer till stan? Sen vill jag leka med Fanny och sen vill jag på Plan Three!
Sen åker jag till Turkiet!



//L - untouchable

RSS 2.0