better of with him

Mwah, ledig idag så jag har tagit sovmorgon ^^ Fast Olle skulle ändå upp vid 7.45 så var vaken ett tag innan jag somnade om tills kvart över tio :D
Just nu sitter jag och låssas att jag har Enlish Grammar, har bara 2 sidor kvar att göra och några paragrafer att läsa.
Sen efter lunch ska jag börja skriva på min essay, och om det går segt så kan jag varva med lite General Grammar som jag har hemtenta på redan den 22a september! Trots att allt är på svenska (utom titeln på ämnet..) är det helt klart svårast hittills!

Var även ute en sväng här i lördags! Först satt vi hos Lunkan en sväng för att sen cykla in till stan och Nationernas Hus där bara studenter går. 86 :- för en 6a rom & cola = glad lisa ^^ Sen ute på gatan där alla samlas så fort man kirrat stämpel snodde Olle gratisbiljetter av nån kompiskompis (?) så vi drog in på nåt av P-ställena (Platå, Plaza eller Platens :S) bara för att vända och gå ut igen typ XD
Sen skulle kebabgrabbarna ha sitt innan vi begav oss hemåt på cykel. Är rätt najs att cykla hem på natten faktiskt, man liksom piggnar till och man slipper dras med dräggigt folk på tunnelbanan/nattbussen ^^

Imorn går jag 8.30 - 15.00 vilket nog får räknas som min första heldag :P Och efter skolan på onsdag drar jag "hem" på Stockholms weekend! :)

//L - ska kirra gymkort idag :O

rusted from the rain

Jag tänkte skriva om att jag är inne på min andra universitetsvecka och att det både känns konstigt och skönt att ha lite hipp-som-happ-schema. Jag skulle beskriva klassen som väldigt blandad, både vad det gäller ålder, kön, nationalitet och tidigare universitetserfarenhet. Jag ville berätta att skolan är vääääldigt stor men att man redan har hittat "hem" i vårat fina D-hus. Jag skulle kunna tala om att våran Head Teacher är snäll och rolig och att han som håller i General Grammar (Allmän Grammatik, allt är på svenska och är skitavancerat) är ganska stel och säger egentligen inget annat än det vi fått papper på. Jag skulle kunna beskriva min cykelväg som är hyffsat flack och tar typ 25 minuter, att jag bara hittar dit jag ska och är i övrigt ganska förvirrad vad det gäller väderstrecken.
Jag skulle kunna berätta om hur det är att bo hos/med Olle, som förövrigt började skolan igår. Jag kan skriva om Olles mammas 50års fest som var i helgen, om hur mycket rester det finns, om hoppdansen som finns på film och om dom goda muffinsen. Jag skulle glatt kunna meddela att jag fått både lön och studiebidrag och att det vankas utgång i helgen :D Jag skulle också kunna meddela att jag gärna gått på Banditfesten på torsdag. Jag skulle kunna lägga upp mina lösa planer för en stockholmstrip om nån helg..


Men sen kom jag på att det är idag ett år sen jag åkte till England så nu finns inte så många tankar kvar förutom det.
//L - ska läsa i solen

breaking dawn

Livstecken!

Jag & Olle har varit på semester! ^^ Vi drog efter middagen söndag kväll efter ett snabbt bootycall till Ally och efter lite dimma och viltvarning så var vi framme i Höör, Skåne. Vi fick te och nattacos och sen lite välbehövd sömn i en av världens skönaste sängar!
Måndag startade med regn och mysfrukost och sen drog vi ut på landsvägarna och körde lite kringelikrok till Helsingborg. Åkte färga till Fiendeland. Garvade åt Hillerød. Handlade öl i Tikøb och sen lunchade på stranden i Hornbaek. Hem till Svea Rike, sätter upp tältet i Ängelholm och nommar grillad kyckling. Sangria på stranden med glada (i dubbel bemärkelse) skåningar och en förbannat massa strandflugor. Överlever monsunregnsnatten och tar sovmorgon :)
Tisdag startade med ösregn för att övergå i mysig skogskörning, sen landade vi i Båstad följt av en snabb tripp till Mellbystrand. Sen ville La till Laholm, så det fick han innan vi drog och solade lite hos Per Gessle i Tylösand, nommade kinamat i Falkenberg för att sedan sova asmysigt och fint ute på Getterön straxt norr om Varberg. Asgod fruskost ^^
Onsdagen började med marknad och sen crossade vi Göööööötet och åkte gratisfärja ut till Hönö för att titta på lyxhus och vi grillade korv med en stenbumling som vindskydd. Olle badade i havet ^^ Nöjda och glada åkte vi in i smeten igen och checkade in på vårt fina Spar Hotell Gårda XD Full attack på bag-in-boxen och sen gick vi mysprommenad till Linnégatan där vi nommade asgod mat och tog en drink för att sedan traska till Avenyn. Efter en mysöl där och en nattkorv på Preem så var det hopp i säng.
torsdagen utforskade vi Göteborgskalaset.. kulturkalaset.. way out west... god knows vad som pågick samtidigt :P Sen köade vi tills man nästan dog för Liseberg och sen var det spurt till Balder för att ha den avklarad :P Det var inte riktigt lika bra dag som på Grönan men helt okej ändå :) Vi vann bara andra pris på Cloetta-hjulet den här gången ;(
Vi var hemma och vilade en sväng innan vi åt på Grek och sen kollade vi på gratiskonsert med Bob Hund (varför hamnar jag alltid på Bob Hund?) för att sen heja på Katie en snabbis innan det var läggdags!
Fredagen var typ long way home med ett stopp i Gränna så Olle kunda flytta med lite grejer eftersom vi officiellt bor i Linköping nu :)



- -



- -



- -



- -



- -



- -



//L - har överlevt sin första dag på universitetet

eclipse



//L - har fått lite att bita i

neverending story

Igår hörrni så lagade jag middag och överlevde! Eftersom miks är så duktig och skriver hela recept och grejer så kan ni ju få en inblick i hur det går till när jag lagar mat ;)

- Ta fram couscous-paketet, läs, mät upp vatten & skit.
- Häll olja i en wok-panna, full värme, pressa i lite vitlök.
- Cutta halloumin och stek tills den blir sådär gummigod.
- Langa i ett gäng räkor i woken, sänk värmis och rör om.
- Hacka en paprika till bitar i valfri random storlek.
- Häll i så mkt couscous som man ska ha när vattnet bubblat klart. Rör om.
- Langa ner paprikan med räkorna. Rör om.
- Langa ner couscousen med räkorna. Rör om.
- Langa ner gummiosten. Rör om.
- Ha i en lagom stor klick ajvar. Rör om. Servera.

Hoppas på att det blir lite skit över så kan man äta nästa dag igen :D
(Eller så går man hem till miks och äter philadelphiafylld köttfärslimpa)

Anyhowz, idag var jag och gav blod och fick en trisslott för besväret och jag vann hela femtio riksdaler! Klirr i kassan!
Sen drog jag till min köris och gjorde tråkig, dum teori i typ 4 timmar?!
Nu måste jag plugga satan fram tills Miss Marple och drömma lite om mat.
//L

new divide

(förövrigt låten med det absolut bästa introt just nu ^^)

Happ, går ju mest och chillaxar här hemma, plöjt igenom både Twilight & New Moon (fortsättningen kommer om några dagar ;D), pluggar lite körteori, tänker på Olle, väntar på Olle, nommade kaka hos miks, färgade ju håret i torsdags och sen i fredags var det KROOOOOOOG!
Jävligt nice på Medusa var det, även den nya strippstången som var ett positivt inslag som vi snabbt tog i besittning, så att säga. Även om vi blev totalägda av nån skinny bitch till kille som gjorde en såndär äkta porr-snurr O.o



Sen i lördags skulle vi egentligen masat oss till Pride där Fanny, Mimmi & Vicky skulle skutta runt men jag ångrar inte att vi hade en sängliggardag istället. Olle kirrade american pancaces till lunch sådär runt 2 snåret ^^
På kvällen begav vi oss mot Söders höjder och hittade ett helt okej tapas-ställe där vi satt och surrade lite, sen åt vi efterrätt på 7/11 ;D
Söndagen spenderades på landet och vi chillaxade lite med grill och bad och hopp på studsmatta ^^

Just nu ägnar jag mig lite åt kodsamlande för jag vill ha gratissmink, mwaha, bara 4 fun lights kvar :D



//L - packar vidare

RSS 2.0