kids in the street

Åh, fina bästa våren :)

Är på väldigt bra humör av flera anledningar men några är väl att mitt första försök till LCHF-scones är i ugnen, har köpt ett nytt Bruce-linne, hittade nya FUN light med stevia på Willys, ALL AMERICAN REJECTS NYA ALBUM ÄR FETT BRA, jag hann hem innan regnet kom, ikväll är det final i Sveriges Mästerkock OCH nytt Greys, hemtentan är klar till 99.9 %, imorn är det PT-kväll på Sportlife, om en vecka åker jag & Olle till Stockholm, jag kan ta helg nu om jag vill och jag ska köpa en smartphone innan helgen är slut och ska dra igång med vårstädning imorn!

Men störst förhoppning har jag på sconsen fan.



//L - saften var god :)

more than letters



Och så har 4 veckors VFU svischat förbi och just när man trodde det blivit vår blev det lite vinterdepp igen.
Idag blev det iaf en sväng till a6 och både jag & olle köpte nya skooooor och olle shoppade böcker ;D
Det blev även en skjorta för min del, Lindex barnavdelning = hett studenttips!

Något som är lite speciellt med denna helg är att jag nu tagit mig igenom exakt halva min utbildning!
//L - 8,0 kg

life on a stick

Phew! Idag gjorde jag come-back på gymmet efter sjukdom, stockholmsvisit och allmän lathet.. 
Blev riktigt taggad av morgonens Vasaloppstittande så löpbandet och maskinerna var inga problem, så det var skönt att man inte tappat allt, det handlar om inställning :)

Har förövrigt gjort hälften av praktiken, dvs 2 av 4 veckor och tiden bara flyger förbi! Skönt att vara ute mycket, både på raster och fritids, lite segt att min tidigaste dag är 16.00...
I fredags hade vi finbesök i form av Danninen och Sunkabelle och vi hade lite parmiddag då Olle svängt ihop massa god mat och vi hade gjort fint och så avslutade vi med en liten pokerturnering!
Om några helger är det Dan & Johannas tur och det är inget man vill missa kan jag tala om!



Här har vi dagens lunch/mellis/snack som jag sitter och äter med tandpetare och sen kom jag på att jag kunde festa till det och doppa i pesto, har ju faktiskt tränat!
Nu ska jag ta tag i en seminarieuppgift..

//L - 6,9 kg

RSS 2.0