kingdom of days

Mwah, igår var det Bandit Rock Awards :( Jag ska låssas att jag inte gick för att jag hade så mycket annat intressant att göra i mitt händelserika liv.
Just igår var iof en rätt fullspäckad dag. Jag skuttade upp kl 10 för att kopiera lite papper och sminka mig och annat trams, sen var det Grönans gruppaudition kl 13.30 - 16.00 typ. Skuttade på bussen, hoppade på blå linjen, undvek ett läskigt fyllo och sen var det pizza hos Jake innan jag skulle fixa hans discofrisyr.
Iväg till fritidsgården där det först var lågstadiedisco från typ 18.00-19.30 sen mellanstadiedisco 19.00-21.30.
(ja, jag vet att intressesmurfarna hoppar nu)
Så det var till att va lite allmän ordningsvakt, säga "nej, man får inte vara där inne" 1 miljon gånger, plocka skräp & torka upp utspilld läsk samt sälja godis till de sockerberoende små liven.
Missar bussen hem med typ 30 sek, drack te hos Hedvig tills nästa gick 30 minuter senare. Bussfilosoferade hela 50 minutersresan hem och sen datoriserade jag lite innan jag dog i sängen.
(och där sprängdes intresseklubben av överbelastning)

I torsdags lekte jag med Hawksi, Tom & Miks. Det var faktiskt riktigt trevligt. Vi (misk) bakade kaka, drack körsbärsvin och spelade tv-spel. ^^
Idag har jag gjort genomfört min årliga övningskörningstur, 31 januari FTW! Nu ska jag dammsuga och diska och kanske spela lite sims.
Sen börjar mitt liv som deprimerad singelkvinna 30 + då jag ska titta på Så som i himmelen kl 8 på SVT1, äta vindruvor och dricka te.

På måndag kväll åker jag till Linköping och sen ska jag & Olle ha en night drive till Gränna och sen ska vi mysa järnet och ta en välförtjänt paus från våra busy lives :) Idag funkade inte Olles bil som han ville, dvs inte alls. Det är väldigt roligt att lyssna på Olle när han är arg XD Det är faktiskt nästan ännu roligare att läsa vad han skriver på msn när han är arg. För då kan man liksom föreställa sig det i huvet.
Arga pojkar är rätt roliga över huvud taget ^^

Nåt som inte är roligt är en arg lissi, och det blir hon snart om hon inte får sina Brucebiljetter. BÖGEVENTIM!!!!
//L

the boss is my boss

"Vi ser i våra system att du har bokat och betalt biljetter till konsert med Bruce Springsteen.

På grund av tekniska problem orsakade av vår internetbetalningsleverantör har du inte fått dessa biljetter.

Vi vill i och med detta mail bekräfta att vi kommer att leverera dina biljetter.
"

Folk får själva göra en ungefärlig uppskattning på hur glad ni tror att jag är ^^
Jag vet inte om det var något som gick folk obemärkt förbi men det var nämligen så att det var biljettsläpp till Bruce 'Bossen' Springsteens sommarturné Working on a dream i måndags och i ett försök att minska försäljningen på svarta marknaden hade Live Nation bytt från Ticnet till ett tyskt företag, eventim.se.
Inte helt oväntat, som det så ofta blir när det gäller stora artiser som kommer till Sverige, så crashade ju självklart systemet och det är likförbannat ungefär lika stort antal biljetter ute på Blocket som vanligt..
Hela dramat går självklart att följa på aftonbladet, och folks kommentarer är helt sjuka, men det var verkligen så kaosartat som dom beskriver det.
Mailade kundtjänst igår och fick ovanstående mail idag, så nu hoppas jag verkligen att vi får biljetter för dom jag lyckades få tag på var faktiskt ganska bra :)

Om allt går vägen kommer jag va väldigt glad den 4/6 (då förövrigt Frida fyller 20 år och det är 23 år sedan mina föräldrar träffades ^^)

 +  =


//L

i sing you to me

"Vi dansade och sjöng kareoke! Det var underbart kul!! =D
Jag sjöng en låt som jag inte ens kunde, Det var inte ens jag som hade valt den, men jag sa att jag var den som hade valt den :P Det ångrade jag dock när jag såg viken låt det var, men jag körde på ändå och jäklars vad kul det var :P
Haha det var två personer som hette Linda och Dave, om jag inte minns fel, som skulle sjunga. Men jag som inte har något tålamod var trött på att behöva vänta på min tur, så jag rusar fram och säger att jag heter Linda och att Lisa hette Dave. Hon som höll i kareoken var rätt skeptisk när jag sa att Lisa hette Dave, men vi fick mickarna ändå... =P
"

-
från Lollos blogg!

HAHA, älska när man blir påmind om saker man hade glömt.
Jag gjorde ett desperat försök att sjunga dom två första raderna typ, men eftersom jag inte kunde ett skit gav jag micken till Malte eller Anden och smög därifrån ^^

//L goes to bed

somewhere over the rainbow

Haha, ja, igår var det alltså "utgångarnas utgång" som Tessan så fint kallade och jag kan ju hålla med om att det var jävligt najs ^^
Först chillade vi ett tag hos Tessish och som vanligt trillar ju folk in vid lite olika tidpunkter och sen var det mest musik, dricka, skratta, fota, sminka.. ja ni vet.. tjejer.
Efter en högljudd bussresa och den obligatoriska tunnelbaneförfesten var partygruppen fulltalig och vi skuttade in på Chaplins. Sen var det hanterbart med dricka, massor av dans och vi sjöng fan karaoke XD
Folk drog i lite olika omgångar, jag & ankan svängde in till grannen McDonalds vid 2 för att möta jettis men honom hittade vi i väntan på tunnlisen istället. FYFAN VA LOLLO VAR FULL! XD
Cillzor ville ta taxi från hässelby strand medans jag & malte tog bussen :) Mysmalte, älska att alltid kunna åka hem med nån som bor nära :P
Nattmål blev lite coca cola och ett äpple.

Idag var jag & Mamsi på Australia som faktiskt var bra men lite väl förutsägbar. Men med världens snyggaste man och världens sötaste pojke så var det ju inte helt outhärdliga 2 h 45 min :P
Nackdelen med romantiska filmer är ju att man saknar sitt myssällskap :(

Imorn ska jag räkna matte med Jacob och sen får vi väl se vad veckan har att erbjuda.
//L som kollar på Trollkarlens Hemligheter :D

without silence there can be no music

Asså det är väl inte direkt nån hemlighet att jag lever och andas musik utan att egentligen kunna ta en ton själv.
Fast vad som är lite roligt är väl att jag heller inte har nån önskan om att kunna spela ett instrument, sjunga däremot.
Men eftersom så inte är fallet så lämnar jag det åt proffsen.
Men det råkar va så att det inte är enbart själva lyssnandet som är grejen, utan allt! Hur många mer än jag sitter verkligen och luktar på texthäftet och läser igenom alla lyrics innan introt ens hunnit börja? Jag kollar CDON's cd-rea minst 4 gånger i veckan, jag kan gå in pank i skivaffärer bara för jag älskar ljudet av när man bläddrar mellan fodralen i CD-hyllorna och jag har faktiskt under hela min livstid endast laddat ner kanske ett tiotal låtar.
Jag kollar mina favoritbands turneplaner dagligen typ. Och det är faktiskt därför jag inte har en favoritartist som är död. Vetskapen om att aldrig få se musikaliska genier live är nog något jag inte skulle kunna hantera.
En konsert är inte en konsert utan blod, svett och tårar. Och man går fan inte därifrån utan souvenirer.
Det är därför det gör lite ont i mig just nu;

26/1 - BRUCE SPRINGSTEEN biljettsläpp
26/1 - BRUCE SPRINGSTEEN - Working on a Dream
30/1 - BANDIT ROCK AWARDS - med bl.a Shinedown & Johnossi
4/2 - RENEGADE FIVE - Underground Universe
13/2 - ZEROMANCER - Sinners International
5/3 - VOLBEAT @ Arenan
18/3-17/4 - ZEROMANCERbögarna turnerar bara i Norge & Tyskland


Idag har jag dock både städat och motionerat och startat en åka-tåg-till-Olle-fond :) Den innehåller 100 pix vilket faktiskt är nästan lite mer än en halv biljett :D Nu ska jag klocka mig själv och se hur lång tid jag kan hålla Plankan och sen är det in i duschen.

//L som klarar Plankan i 1 m 43 sek & just garvade åt sig själv XD

in the city of blinding lights

Som bekant är verklighetsflykt en av mina favoritsysselsättningar så det kanske inte är direkt svårt att förstå att denna vecka nog t.o.m varit bättre än föregående. Dagarna har dock flytigt ihop lite så vi får väl se hur mkt action det varit egentligen..

Torsdag; Lisa skuttar av tåget och får välkomstpussar och det blir kycklingfajitas till middag ^^
Fredag; Guidad tur i bil av Linköping. Vi fixar middag, glor på Let's Dance (blondinbella!!!) sen kommer Makke & Lunkan och vi tittar på Hitta Nemo.
Lördag; Snabbis på systemet och fika på Shell med ovanstående.  vi var på parmiddag (!!) hos Persson & Liza, trevligt folk det där som lagade asgod mat!
Söndag; Vi åkte ut till La land och kollade läget, eftermiddagsfika i Rimforsa
Måndag; Dagsutflykt till Tornby & IKEA där vi käkade köttbullslunch för 16 spänn ^^ Kvällspromenad & Golden Gate bron
Tisdag; Slappdag. vi traskar in till stan för att äta kinamat med mamma La.
Onsdag; vi bilade till CLOETTA fabriken & fikade i Gamla Linköping. Tittade in i Domkyrkan, den var stor.

that's pretty much it tror jag ^^ Varje dag har börjat 09.40 med Top Model och all dötid har bestått av Gossip Girl/Greys eller various movies. Och pussats lite. Rätt mycket faktiskt. ;)

//L

all of my memories keep you near

Alltså, den här veckan är utan tvekan den bästa detta år! (vilket iof inte är så svårt...) men det skulle faktiskt också kunna vara den bästa veckan på ett jävligt bra tag!
I måndags räddade ankan mig från min vardagstrisstess genom att bjuda in mig till stan för lite penselshopping. Sen fick jag reda på att Zeromancer ska släppa nytt album ^^
I tisdags fick jag otroligt trevligt besök och några glädjetårar fick se dagens ljus när världens bästa kom hem!
Sen fick jag kanske världens gulligaste sms mitt inatten. Ett sånt där som värmer hjärtat ni vet.
Idag har jag levt på lyckorus och tittat på misk när hon klippt sig, sen har vi spelat Buzz och cruisat runt lite för att sprida mer glädje!
Ooooooch imorn åker jag till Linköping och Olle för att stanna på obestämd tid ;D <3

Jag & Adam sitter och pratar om den gamla goda tiden, dvs vårat höstlov 2004 då vi umgicks i princip varje dag och ja, det var fan the good old days! Så nu sitter vi här och planerar in alla möjliga sorters happenings vi måste ägna oss åt för att återuppleva the glory days ^^

Jag är oerhört glad över att våran lilla grupp är fulltalig igen men jag är framför allt väldigt glad över alla pojkar i mitt liv och att vi faktiskt lyckats hålla kontakten så bra!
Det här är en bra vecka!
och jag är glad :)



and it just keeps getting better!
Fannylicious är hemma igen efter en kortare tids exil till Cuba :D
Vem behöver ett jobb när man har vänner?
Verklighetsflykt FTW!
//L

I don't care what you think as long as it's about me

Ibland när jag har tråkigt sitter jag och tänker på min svensk-skånska-ordlista som jag ska skriva nån gång i framtiden.
Förutom att vara jävligt svårt att säga, särskilt snabbt 10 gånger i rad och om möjligt ännu svårare att försöka säga berusad så tror jag faktiskt att det kan bli något av en lifesaver.
Jag känner faktiskt några skåningar, vissa med mer vett än andra, men när allt kommer till kritan så är och förblir dom halvdanskar i mina ögon.
En sån svensk-skånsk ordlista skulle alltså hjälpa folk som mig att överleva på lite sydligare breddgrader, fast kanske inte så länge eftersom det lär bli en väldigt tunn bok ^^

Förutom en fascination för grönsaker och ett nästintill beroende av bacon (en lång och heelt annan historia) så tycker skåningar om att supa. Gärna i högaljudda och stora konstellationer, med/hos bönder eller på Tingvalla.
Till detta supand behöver man Blannevann; substantiv. Groggvirke, något att blanda ut starksprit med. "vi måste köpa lite ~"
Dagen efter kanske man känner sig lite seg och med tungt huvud (som undertecknad gjorde igår ^^).
Då kan det va skönt att traska runt i sina Morgonskor; substantiv. Tofflor, skor av enbart tyg eller annat mjukt material, t ex. fårskinn.
Icke att förväxlas med (trä-)Tofflor; substantiv. Träskor, skor med tjock sula av trä. Omåttligt populära på 70-talet.
Skånes nationalrätt är Bulle med bulle; substantiv. En typ småfranska som man trycker in en chokladboll i.
Ja, vi icke-skåningar kan tycka att det låter lite räligt; adjektiv. Läskigt / äckligt
Saknar du ingredienser? Sväng förbi affären och rumla; verb. Handla det viktigaste.
När du ändå är där kan du passa på att plocka på dig lite päron; substantiv. Potatis
Om du mot förmodan skulle rumla lite för mycket kan du frakta hem allt i en rullebör; substantiv. Skottkärra

Som ni märker lär det ta ett tag tills den här boken publiceras i brist på material. Tills vidare kan ni få se lite bilder på mina favoritskåningar;

 -  -  -  -


Iallafall, nu ska jag Lilla Egofiera mitt rum, diska och sen kanske ta itu med dagens motion.
Ikväll är det Trollkarlens Hemligheter som jag har längtat efter i typ 2 veckor :D
//L

it's a beautiful lie

MWAH! jag <3 ken mok!
Ikväll var det alltså säsongsstart för världens bästa tv-show, nämligen Americas Next Top Model!



Finns fan inget mer beroendeframkallande alltså. ^^
Misk smsade mig precis när det var slut men jag hade redan suttit och kommenterat skiten över msn :D
Har nu suttit och glott igenom bilderna från säson 10 som pågick när jag var i England, där jag lyckades se typ 1 ½ avsnitt.
Smidig som jag är lyckades jag även hamna på sidan för säsong 11, så prata inte med mig om ni inte vill veta vem som vinner ;D

Var det inte för nåt år sen som alla drog till nån skum studio i Stockholm och så fick man byta lite kläder och ta sina egna "mode-bilder"? Lätt att man skulle göra det nån gång om nån betalade det åt mig :)

Det bästa med top model (förutom alla intriger ^^) är den träningsmotivation det faktiskt ger. And speaking of which så har faktiskt det nya året börjat bra på den fronten.
Var ju uppe i Järvsö och åkte massa skidor, har gått en massa promenader i snöstorm och idag var det stavgång till mormor för att få avnjuta söndagsstek! Sen är det välling & fullkorn för hela slanten.
21 februari here I come! Frågan är bara hur det ska hålla i sig efter det .. ..  men det blir ett senare problem.

                                         
såhär snygga bilder                                     såhär snygg är jag
vill jag att nån tar på mig                                                                    

//L som nog tycker att Tyra Banks är världens bästa människa!

2008

Januari;
jag har nåt svagt minne av att jag inte va så jättetaggad på livet, saknade 2007 & Das Boot typ
 vi började med produktionen Förutsättningen för all god föda vilket iof innebar en massa skratt för vår grupp var fan bäst <3
         

Februari;
jävligt blandade känslor denna månad. Jag tror man glömde världen lite i Studio 3 ^^
Bndit Rock awards, jag färgade håret svart, åker skidor i Järvsö, jag fick extrajobba på DUKA, banditfest

         

Mars;
ångest, massa teater, åka skidor i Ramundberget, banditfest, schlagerparty!
fördjävlig upp-och-ner måndad som avslutades med jävligt mkt festande

              

April;
Frilagda veckorna! Sjukt utmattande men jävligt kul. Premiär
Pontus fyller 20, Tessans studentskiva, våren kommer = glad lisa :)

              

Maj;
Man är glad hela dagarna och längtar tills studenten!
Poets of the Fall spelar, studentskivor!! jag fyller 19!

      

Juni;
Bara massa slappdagar i skolan, vädret är najs och man längtar tills
STUDENTEN! Efter mycket om och men klipper jag håret "kort", banditfest.
Jag & Familjen tar även en sväng till USA, hinner med New York & Boston

     

Juli;
Landar i San Fransisco, hälsar på lite släktingar, turistar och shoppar.
Sen en sväng i Los Angeles och resan är completed. Missar Tessan med typ en dag :/
Väl hemma igen drar jag till Helsingborg en sväng <3

   

Augusti;
08-dagen, Jag & Andreas gör slut, min morbror gifter sig, jag jobbar i 2 dagar sen drar jag till ENGLAND!

   

September;
Vi pluggar och är duktiga i skolan, upptäcker Brighton och festar galet mycket.
Vi är i Oxford, firar födelsedagar, blir fler i klassen och har allmänt the time of my life.
Färgar håret och jag & Olle blir permanenta citizens of Chichester

     

Oktober;
Utöver skolan och våra obligatoriska studygroups så leker vi Murdery Mystery Dinnery Partery,
jag leker med misk & ankz i några dagar, S.O.L drar till Dublin för vårt projektarbete (dricka öl)
Min familj tittade förbi och det firades Halloween.

         

November;
vi går ut starkt med den ultumata supardagen, har lite presentations, är i London och firar Lucia.
allt där emellan så bara njuter vi av varandras sällskap och världens bästa plats, Brighton. <3

        

December;
Jag & Ally nattköar till Tales of Beedle the Bard, det är blåsigt och kallt och vi börjar säga hej då till Brighton.
Avskedsfest och julförberedelser. Mysjul med hela tjocka släkten. Olle stannar här i nästan en vecka, Nyår spenderas vid Odenplan med Ankan, Sabina & Tizze + folk. ^^

 


Nu är det alltså 2009 och jag ska testa på det där med arbetslöshet ett tag ;D
Det här året har varit så sjukt innehållsrikt och världens berg-och-dal-bana känslomässigt.
Jag tror jag lärt mig mycket om mig själv men det bästa har nog ändå varit alla nya människor man träffat,
men ändå tack som fan till alla som delat det här året med mig<3

I am what you make me, 2009 here we come!
//Tacksam L

RSS 2.0