hallelujah

Ah, älskar min Paramore skiva :D
Köpte som sagt 3 skivor här för ett tag sen till samma pris som en skiva i Sverige ^^

Som vanligt har vi fullt upp om dagarna, därför jag aldrig skriver XD
Vi gör läxor, spelar volleyboll, är i Brighton och garvar åt Ellens katt :)

På torsdag ska vi ha Murder Mystery Dinner Party som alla är jättetaggade inför!
Vi har alltså fått varsin roll och sen ska vi liksom leka cluedo och äta middag samtidigt, kan ju inte bli bättre! ^^
Jag är the chambermaid, funtar ju fan på att köpa en såndär uniform ni vet, fast vågar man ha en sån och äta middag med sina manliga lärare och sin rektor? ..återstår att se ^^

Förövrigt har Göteborgarna (dock är bara två från göteborg) varit här i en vecka nu typ och ja, det går väl sådär :P
4 st 89or som är exakt likadana, en 40+ tant från rumänien som varken kan svenska eller engelska och vår nyadopterade lillebror Carl, född 90, som inledde sin första bakishelg här med att dissa vår lördagsutflykt, då har man inte gjort sig poppis.

Det har blivit lite av en grej här. Oavsett om vi är ute och kommer hem klockan 6, är apbakis och vill inget hellre än att dö så ser man fan till att pallra sig till lördagsutflykterna!

Idag, söndag, är det läxdag som vanligt. Kan dock inte va hos Ellen för hon leker med sin syster :( Sitter hos Olle och skriver just nu. *utnyttja folk med dator* Jag skulle ju berätta om massa människor men det får nog bli senare i veckan.
Imorn ska vi nog till Brighton och jag & Ally ska boka vårt exemplar av The Tales of Beedle the Bard.

Fuck vad tiden går fort här alltså. Både bra och dåligt ^^ Reunion i Spanien är iaf spikat sommarn 2009! Sen ska vi flytta till Brighton och bo i kollektiv! Det här kan vara världens bästa stad! Jag är helt seriös, jag ska bo i Brighton nån gång i mitt liv!

// L goes to eat packed lunch ^^

mr brightside

Gah, nu gar tiden sadar fort igen! Sondag betyder bakisdag for Olle och annu en pluggdag for oss andra, men nu har vi bara en essay och 3 (?) uppgifter :D

Igar spenderade vi en solig heldag i Oxford, som kan vara typ varldens mysigaste stad! Sjukt fina byggnader overallt och att det var sa fint vader gjorde ju inte saken samre ^^ Vi satt och svettades pa nan bank i vad som kandes som 30 grader.
Dagens hojdpunkt var sjalvklart Christ Church Collage, dar dom filmat the Great Hall och trappan dar dom bar ner Murtle nar hon dott. Vi glodde aven lite pa planen dar dom ovar pa att flyga ^^ Ally hade sin Slytherinuniform pa sig! :D Helt sjukt vad den manniskan vackt nordkanslor i mig :)

Imorn kommer bli en rolig dag;

1, NO MORE ITALIANS!
2, nya studenter fran goteborg
3, Ellen fyller aaaaaar :)

Idag ar jag lat sa jag orkar inte sitta och kopiera in bokstaverna som behover prickar over sig..
Ska dra pa mig lite klader och sen meandra bort till Katie dar vi ska dricka te och baka scooooones ^^ och gora laxorna saklart..

Imorn ska jag nog dedikera hela mitt inlagg till Allison, var kara mattant <3
//L


living on the edge

Haha, igår eftermiddag var en hemskt dålig dag XD Men nu har jag bokstavligen lämnat den bakom mig :P
Idag verkar istället bli en ganska bra dag, GRATTIS FANNY 20 ÅR! :D Hon fick en Jack Daniels och munkar ^^

Ikväll ska vi gå i kyrkan i Chichester! Eller ja, vi ska åka om en kvart och va där hela dagen.
Sen är det lite kalas i Pavilion, stället där vi spenderar alla våra kvällar.

Idag blev jag lite varm inombords när jag tänker på hur vuxna mina vänner är, dom pratar om ledighet från jobbet och åka till London och ja, allt känns bara vuxet på nåt sätt ^^ Fetnajs om dom kommer till Brighton, helkul om jag kan dra till London. Det här kommer bli en bra höst <3


chelsea dagger

GAH, känns som man aldrig har nån tid över till nånting :p Särskilt inte till att sitta här och berätta om mitt fantastiskt hektiska liv. Folk frågar hela tiden om det är bra, ja, allt är bra. Jag vet inte hur vädret är hemma, men här är September väldigt skum. Det regnade typ 3 dagar i sträck, sen var det iskallt en dag och sen igår var det rena högsommarvärmen!

Dagarna är pretty much the same, ni vet. Sova, frukost, skola.. men sen... SEN! Asså vi satt 4 timmar med läxorna i söndags! Idag har vi hunnit vara i skolan i 4 timmar och vi har redan fått 4 sidor och ett läxpapper! sjukt! :P
Oftast gör vi läxor hemma hos nån och eftersom det alltid är kaos i kaoshuset (därav namnet ;D) så brukar jag inte komma hem förns typ.. 6ish och sen går jag ju ut till Pavilion typ 7 igen. Jag typ träffar min värdfamilj max 2 timmar varje dag XD

Pappa Sean; Går runt och fixar saker i huset eller ute i trädgården (som jag aldrig varit ute i). 90 % av tiden sitter han vid datorn och spelar Football Manager...

Mamma Sandy; Träffar jag 5 min varje morgon innan hon går till jobbet. Hon är snäll och trevlig men skriker väldigt ofta XD Vi har lute quality time på kvällarna när hon står och stryker och vi kollar på tv.

Jack, 12; Fotbollsgalning som har lovat att lära mig italienska. Han är snäll och rolig och berättar gärna massa saker. Spelar oftast skjutspel på deras xbox eller wii.

Ellie, 10; Jättejobbig! Alltså hon är verkligen så sjukt tjejig så det finns inte! Hon ska bära runt på kattungen heeeela tiden, klappa katten, se till att ingen annan gör illa katten, skrika till Sandy vad katten gör för nåt... GAH. Fast hon är väl rätt okej, I guess :P

Bradley, 7; SÖTSÖTSÖT! Barn som pratar engelska har verkligen världens gulligaste uttal! Han typ frågar saker om Sverige ibland, annars berättar han mest om bilar eller vill att jag ska spela fotbollsspel med honom. SÖTSÖTSÖT! *favoritbarn*

I en vecka har det nu sprungit runt 16-åriga italienare här på skolan och det är verkligen sjukt vad dom ska prata och skrika och låta HELA TIDEN! Plus att dom äter upp våran asgoda mat dom glupska jävlarna! Det bästa med att vara svenskar bland italienare i england är att vi sitter och snackar skit om dom hela tiden :D Det sitter några här i datorrummet just nu, helt clueless om vårat hat :P Fast det verkar som dom flesta drar på söndag. SKÖÖÖÖNT!

Nästa gång jag får tid att uppdatera kan jag skriva lite om våra klass, tjoho!
Nu har vi lektion om 3 minuter (undrar vad vi får för läxa :O ^^) och sen ska jag in till Brighton och köpa buuuusskort! :D
//L

a million little triggers

Jaha, nu börjar det kännas lite ensamt här borta på andra sidan vattnet. Som jag sagt tidigare har vi så fullt upp hela tiden att man knappt har tid att känna nånting alls, förutom att vi skrattar en hel del.
Men nu, när man får fritid såhär på helgerna.. Här i kaos-huset är det ju alltid liv och rörelse vilket kan vara både skönt och lite irriterande, men nu har hela familjen åkt på fotbollsmatch och vi ska inte mötas i klassen förns kl 2..

Jag har ingen direkt hemlängtan dock, det har känns som en av de bästa sakerna jag gjort hittills. Man lär sig så mycket, och så sjukt fort! Helt plötsligt ser man och läser ord överallt som man tidigare bara hoppat över, men nu vet man faktiskt vad dom betyder! ^^ Fast engelskanivån i skolan är iof sjukt mycket högre än den vanliga engelskan man pratar.

Igår var vi på bio och såg The Duchess! Det roligaste var ju att vi lyckades släpa med Olle XD Så han fick sitta som ensam kille med oss tre tjejer (Ellen, Ally & jag). Förövrigt hade jag en extrem bakisdag så när vi skulle möta upp resten av gänget som redan var ute och pubbade så var det ju inte ett speciellt svårt val att sätta sig på bussen hem .. :P Jag vet dock att det kommer komma upp bilder snart som jag inte nödvändigtvis måste se, eller andra heller för den delen! :P

Jaja, nu ska jag duscha och ta itu med läxorna och sen ska vi dra och dricka afternoon tea och käka scooooooones! ^^
Jag tror inte det regnat idag än :O Så vi håller tummarna for att det inte börjar heller, fast himlen ser ju inte direkt lovande ut..

(Jag har lyssnat på Triggers hela morgonen <3)

//L hits the shower

saviour

Hallu!
Först och främst vill jag bara säga hur sjukt fort tiden går här. Jag trodde det var tisdag idag ^^
Grejen är att vi har fullt upp hela dagarna..
Jag går upp 10 i 8 och brukar komma hem runt 11 på kvällen..
Vi går i skolan till typ halv 3, sen sitter man lite vid datorn, kanske gör några läxor..  ibland åker vi in till Brighton eller så är man hemma en timme eller två, sen går man tillbaks till byggnaden som ligger här precis brevid skolan, Loxhall, där det är kvällsaktiviteter.
Hittills har vi spelat volleyball, haft filmkväll, quiznight, badminton/pingis/fotbollskväll.. igår var vi och bowlade och i eftermiddag/kväll är det mer volleyboll och fotboll. Det är sportgalningen Andy som håller i allt.
Jag kommer ju fan va i bättre form när jag kommer hem än när jag åkte hit XD

Imorse var det kaos hemma på Valley Road eftersom 2 av de 3 barnen började skolan. Det skulle borstas hår, Bradley vägrade stoppa in skjortan, katten var helt galen och sprang runt, Jack (som inte började skolan) gick runt och var i vägen, sen kom farmor & farfar, det skulle tas bilder och Sandy skulle försöka ta sig till jobbet (som lärarinna) ..

Idag skulle vi egentligen åkt på en liten tripp till en närliggande stad/stadsdel/by som heter Lewes men eftersom det regnar som in i helvete (och har gjort till och från i 3 dagar nu) så blev det inget med det :P
Vi käkade nyss lunch och innan det lyssnade vi på en väldigt intressant föreläsning om inlärningsmetoder och Neuro Linguistic Programming!

CHEERIO!
//L

RSS 2.0