18 karat gold

Gah, misk har så rätt. Jag bloggar aldrig! Men det finns verkligen ingen tid, och så mkt intressanta saker händer det faktiskt inte här att man känner behovet av att blogga varje dag :P Det är faktiskt skola vi pratar om, SKOLA!

Men ja, som ni kanske förstår så överlevde jag Dublinresan trots allt :P Dublin var faktiskt en väldigt fin stad, det var väldigt mysigt att gå längs floden Liffey i höstsolen och kolla på alla olika broar.
Vi hade vårt projekt "Irish Pub Culture" så vi besökte ju ett antal olika pubar och det blev nog en hel del öl, mest guinness, men jag hittade en ny alkoholhaltig favorit, nämligen Bulmers cider ^^
Hemresan gick betydligt mer smärtfritt och efter det så slappade vi helt enkelt i några dagar.

På helgen fick jag ju finbesök från Sverige, nämligen das Family. Vi traskade runt lite i Brighton, gjorde dagsutflykt till Hastings, nommade cream tea i Rottingdean och käkade middag i Portslade. Väl utspritt under 3 dagar.

Förutom Sabinas födelsedag på fredag så är det ju, vilket jag inte tror nån missat, Halloween!! VARENDA nattklubb här i Brighton har typ fancy dress party-tävlingar ^^ Men skolans halloweenfest är faktiskt ikväll, så det ska bli riktigt roligt!
Jag ska vara Pippi, Sanna ska va Björn Borg! Ellen ska va Hippie! :D Ally sa först att hon skulle klä ut sig till sig själv, vilket hade varit klockrent men nu verkar det inte bli så längre.. Men kul lär det bli ^^

Det här ska bli den värsta partyhelgen i historien, btw!!
NU har jag lektion!!
//L

day of disaster

Lisa och Olle är färdigpackade och åker buss till Portslade Station. Klockan 12.10 rullar vårt tåg in.
12.20 missar vi tåget till Gatwick, tar nästa som går 12.35.
Vårt flygplan ska departa 15.50, det här betyder alltså, mina vänner, att vi har gott om tid på oss för eventuella missöden, och tur som fan var väl det.

Sanna hade klickat i att vi skulle checka in online, det visste inte vi, så det gjorde vi inte, vilket resulterar i att vi får betala £4 per person för att checka in. Mums! Vi äter lunch och chillar lite.
Sen när vi ska gå igenom till säkerhetskontrollen har nån grumpy jävel vaknat på fel sida och säger att min handbagageväska är för stor. Lisa lägger väskan i lådan, den får plats. Gubbjäveln vänder på väskan varav en plastgrej vid handtaget gör att väskan (som jag rest med som handbagage förut) inte får plats. Gubbjävel säger checka in väskan.

Vi går tillbaks och ska checka in väskan, hon ger mig en lapp och jag måste gå till en annan disk (igen!) betala £16 för att få en ny lapp, gå tillbaks och sen när vi går igenom samma ställe igen är Gubbjäveln inte ens där. Bögfan!
£20 fattigare traskar vi iväg och blir varken anklagade för att vara terrorister eller knarksmugglare men måste vänta mer än en timme för att få vår gate.

15.50 Dublin *flightnummer* DELAYED TO 15.50
jaha, tänker vi? Sen ploppar det helt plötsligt upp en gate och det blir lite sådär lagom mysigt bråttom.
Sen när jag ska gå igenom med mitt pass och mitt boardingpass så talar den snälla tanten om för mig att jag är inbokad som Lisa men i mitt pass står det Elisabeth. Vad är mitt namn? Har jag bokat så med flit? Jaha, det var din vän som bokat? Och hon gjorde ett litet mistake, jaha. *ringa högre uppsatt människa*
Gå förbi får jag göra i vilket fall som helst, verkligen på gränsen till mitt nervösa sammanbrott.

Sen spenderar jag typ resten av resan med att gissa vad som mer skulle kunna gå åt helvete, typ som att Paulo är nyutbildad pilot och talar om i högtalarna att "allt är mycket större än i flygsimulatorn". Handbromsen visste han var den satt iallafall. AJ!

Men men, vi hittar Sanna. Vi inser att Dublin är dyrt. Vi hittar en karta, en buss och vi hittar tro det eller ej til vårt Hostel.
Vi traskar runt en sväng, jag tänker på hur pank jag kommer va efter den här veckan, vi dricker öl på världens mysigaste The Hairy Lemon och sen stupar vi i säng.

Idag ska vi äta pub lunch och låssas vara seriösa i vårt projekt :D
Imorn kommer Katie, Ellen & Josefine! ^^
//L goes touristing

journeyman

Woho! Nu drar vi till Dublin snart!
I really shouldn't be sitting here writing but.. yeah, as they say I have an addiction :P

I veckan har det hant massa roliga saker som massa birthdays och en photoexibition ^^
Nu borjar som sagt var acitivty week och Jag, Sanna & Olle drar till Dublin.
Sanna aker dock fran Sverige sa det ska bli intressant att se om man hittar henne pa flygplatsen sen :O

Eftersom vi bara ska resa med handbagage ar jag lite paranoid over det dar med vatskor och sant, jag pallar fan inte sta pa Gatwick och tomma min vaska for att jag har med mig en deodorant? :/
Aja, det lar val ga bra anda..


SES PA TORSDAG GOTT FOLK,
BYE
//L

all the way 4 u

GAH, idag blev jag ledsen :/
Poets ska spela på bandit boat och jag är inte där :(

Helgen var kanonbäst faktiskt ^^ Älskade miks beskrivning av oss XD
Vi pratar liksom.. med varandra men inte MED varandra.. eftersom.. vi bara pratar om oss själva :P
Jag beordrar härmed misk att blogga om deras Londonresa, bara jag omnämns. ^^

Just nu har vi activity week preparation, lämnat in lite papper och så om vår Dublinresa, TJOHO!
Åker på lööööördag. Det blir lite som våran semester efter att ha klarat oss igenom halva kursen.

Saker man saknar från Sverige;
Ägg & kaviar
polarbröd
gott & gräddat med gurkleverpastej
CSI
lipton peach
lingonsylt
fotbollsträning
felix
kanal 5
BANDIT!
min säng
karamellkungen lösgodis! ^^
arla mellanmjölk
ostmackor
mormors söndagsstek
grönsaker som inte är ångkokta
DENNISKORV!
ipren ^^
mina solglasögon som är i helsingborg
yoggi jalla jordgubb/lime
pecanwienerbröd
lingongrova
att gå över till misk på 30 sek och nomma på whatever hon svängt ihop den dagen ^^

Snart ska vi traska över till Ellen och glo på när dom har photoshoot och ja, sen finns det ju alltid nån läxa man kan pula med.
//L

man on the moon

nu går tiden sådär fort igen!
men lever livet gör vi, mellan alla studygroups :P Vad har vi gjort på sistone egentligen? Slussat in lite göteborgare i vår härliga gemenskap. Dom var visst inte så knepiga ändå :P

Om typ 1 ½ vecka åker jag, Sanna & Olle till Dublin för vår activity week :D Det ska bli galet najs ^^ Får lite sällskap av Katie, Ellen och Josefine också. Ska bli skönt att bara få.. va ett tag.
Hösten här i England är rätt.. omväxlande. Det regnade i typ 3-4 dagar men nu är allt frid och fröjd och det är soligt och lite sådär lagom höstvarmt. Me likes!

Får besök från das family helgen efter activity week och sen kommer "the folk musicians" hit till skolan.
I helgen hoppas jag att jag får leka med Misk & Ankz, men hittills har vi inte haft kontakt :P
RING MIG!


Jag saknar hemma, jag saknar juni-månad och jag saknar dig.
// L

The beautiful people

Allison; Vår underbara mattant. Eller jag vet inte riktigt vad man ska kalla henne.. Gud? Vi får så god mat här så att ja, man kan nog glömma det där jag skrev för ett tag sen om att vara i bättre form när jag kom hem än när jag kom hit.
Alltså vi snackar 5 stjärnig resturang mat VARJE DAG, plus cakes lite då och då. Och så får ta hem resterna som blir över ^^
Att Allison också råkar vara den trevligaste och gladaste människan på jorden bidrar ju bara till den goda stämningen i matsalen. Att hon hatade italienarna när vi hatade italienarna gör att vi älskar henne mer. Att hon smugglar ut sprit och vinrester till oss framåt helgen gör att vi är färdiga att döda för henne :) Vi ska kidnappa hem henne till Sverige, lätt!

Andy; Våran lekledare, sportfåne och fixare. Vårat allt! Den 38-årige italienaren som älskar Indien och bor i England. Det går inte att inte bli glad när han pratar så entusiastiskt om alla kvällar i Pavilion. Hur han blir överlycklig när nån vill spela pingis med honom och alla hans uttryck och gester när han förlorar i badminton XD Snäll, omtänksam och allt annat än ful, inte konstigt att det sprids rykten om honom och Karen :P Hur ska vi underhålla oss utan the italion stallion?

Sue & Gill; Våra klockrena engelskalärare! Alla uttryck, alla historier, alla övningar som faktiskt gör engelskan rolig! Helt underbart när dom försöker prata svenska, när dom gör jämförelser mellan England och Sverige och ja.. Det faktum att dom är så bra lärare är det som får en att glömma att det känns segt ibland.

Ella; Rektorn Annas 8 månader gamla dotter, alternativt världens sötaste unge! Tyvärr Iris, jag har ett nytt favoritbarn. Man smälter när hon ler och dör när hon skrattar! Man ignorerar det faktum att vi är väl en 8 st som är totalt förälskade i det lilla flickebarnet och alla inbillar vi oss att hon bara har ögon för en själv, att man är hennes favorit! Så fort nån kommer bärandes på henne i korridorerna så springer man dit och kidnappar henne och efter det står tiden stilla. Jag & Fanny funtar på att skaffa barn enbart av den anledningen att vi vill ha en liten Ella ^^ :)

Dave; Vår lärare i Britain Today och Britain and the Enviroment. Helt virrig och söt ^^ Han spenderar alltid de 5 första minuterna av en lektion att rota igenom sina en miljon papper han har med sig för att visa oss saker. Han tappar korken till whiteboardpennan minst 2 gånger per lektion. Han ber alltid om ursäkt för att han tycker han pratar för mycket och för fort fast han i själva verket ger bra föreläsningar och tar oss på intressanta utflykter. Gift med Sue och vi tycker dom är så söta ihop, lite lätt förvirrade men med hjärtat på rätt ställe ^^


Där har vi Loxdales top 5 lista :)
Nu ska jag hem snart och duscha, skriva uppsats och sen bär det av till Sanna, sen karaoke på Victoria sen Arc! ^^
//L


RSS 2.0