The beautiful people

Allison; Vår underbara mattant. Eller jag vet inte riktigt vad man ska kalla henne.. Gud? Vi får så god mat här så att ja, man kan nog glömma det där jag skrev för ett tag sen om att vara i bättre form när jag kom hem än när jag kom hit.
Alltså vi snackar 5 stjärnig resturang mat VARJE DAG, plus cakes lite då och då. Och så får ta hem resterna som blir över ^^
Att Allison också råkar vara den trevligaste och gladaste människan på jorden bidrar ju bara till den goda stämningen i matsalen. Att hon hatade italienarna när vi hatade italienarna gör att vi älskar henne mer. Att hon smugglar ut sprit och vinrester till oss framåt helgen gör att vi är färdiga att döda för henne :) Vi ska kidnappa hem henne till Sverige, lätt!

Andy; Våran lekledare, sportfåne och fixare. Vårat allt! Den 38-årige italienaren som älskar Indien och bor i England. Det går inte att inte bli glad när han pratar så entusiastiskt om alla kvällar i Pavilion. Hur han blir överlycklig när nån vill spela pingis med honom och alla hans uttryck och gester när han förlorar i badminton XD Snäll, omtänksam och allt annat än ful, inte konstigt att det sprids rykten om honom och Karen :P Hur ska vi underhålla oss utan the italion stallion?

Sue & Gill; Våra klockrena engelskalärare! Alla uttryck, alla historier, alla övningar som faktiskt gör engelskan rolig! Helt underbart när dom försöker prata svenska, när dom gör jämförelser mellan England och Sverige och ja.. Det faktum att dom är så bra lärare är det som får en att glömma att det känns segt ibland.

Ella; Rektorn Annas 8 månader gamla dotter, alternativt världens sötaste unge! Tyvärr Iris, jag har ett nytt favoritbarn. Man smälter när hon ler och dör när hon skrattar! Man ignorerar det faktum att vi är väl en 8 st som är totalt förälskade i det lilla flickebarnet och alla inbillar vi oss att hon bara har ögon för en själv, att man är hennes favorit! Så fort nån kommer bärandes på henne i korridorerna så springer man dit och kidnappar henne och efter det står tiden stilla. Jag & Fanny funtar på att skaffa barn enbart av den anledningen att vi vill ha en liten Ella ^^ :)

Dave; Vår lärare i Britain Today och Britain and the Enviroment. Helt virrig och söt ^^ Han spenderar alltid de 5 första minuterna av en lektion att rota igenom sina en miljon papper han har med sig för att visa oss saker. Han tappar korken till whiteboardpennan minst 2 gånger per lektion. Han ber alltid om ursäkt för att han tycker han pratar för mycket och för fort fast han i själva verket ger bra föreläsningar och tar oss på intressanta utflykter. Gift med Sue och vi tycker dom är så söta ihop, lite lätt förvirrade men med hjärtat på rätt ställe ^^


Där har vi Loxdales top 5 lista :)
Nu ska jag hem snart och duscha, skriva uppsats och sen bär det av till Sanna, sen karaoke på Victoria sen Arc! ^^
//L


Kommentarer
Postat av: Fanny

Bra listat!!! Men vi skulle ju lätt få sjukt söta ungar!

2008-10-07 @ 00:14:58
URL: http://www.poetsaredepressed.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0