"boston cucumber"

Okej, jag ar sjalv lite forvirrad vad det galler slaktbanden, men jag tror att vi befinner oss hos ..farmors kusin i Boston. Eller just nu bor vi pa hotell, men det ar dom vi leker med pa dagarna.

New York var stort, asvarmt och ett maste att aka tillbaks till. Vem joinar da? ^^
Vi har val sett det mesta man "ska se", och shoppat sadar lagom mycket, tillrackligt for att jag inte far plats i min resvaska! (jag hade iof den minsta fran borjan..)

Allt man far till frukost ar bagels. Jag tror vi ska shoppa lite i Boston imorn, kom hit igarkvall och idag har vi mest akt runt och kollat in stallen som har med vara slaktingar att gora..
Pa mandag aker vi till San Fransiscooooooooo ^^ Hoppas det ar soligt har, for har i Boston ar det bara massa "Thunderstorms" och i New York var det mest varmt och nastintill olidligt. Jag har brant mig pa nasan ^^

HAHA, fan vad det suger att inte kunna skriva prickar pa dom bokstaver som behover det. Nu ar klockan snart 10 har, ska se om det gar nan film pa TV eller nat.
Jag saknar Adde nastan lite, men bara lite. ;P
//L

streets of philadelphia

Woho, imorn åker vi! :D Fast egentligen längtar jag inte alls tills imorn, palla resdagar! Massa väntan på flygplatser och det fuckar upp min dygnsrytm. Så ge mig tisdag istället ^^ All Sex and the city-hysteri till ära bor vi fan mitt i..på.. Manhattan! So that's where you'll find me, med utprintade shoppingguider från Aftonbladet i högsta hugg!

Felix var så söt när han låg överst i min resväska, antingen ville han hemskt gärna följa med, eller så villa han inte att jag skulle åka. Mamma kom in och levererade skämtet "kan en katt verkligen bli packad" och jag svarade med "it's time to let the cat out of the bag". Det är humor på hög nivå i vår familj.

Ankan ville att jag skulle skriva ett helt inlägg om henne, sånt orkar vi inte med, men jag kan tala om att hon var väldigt underhållande tidigare idag när hon sa "jag har gått och blivit med sjukdom" HAHA! Då skrattade jag både högt och länge framför min dataskärm ^^ Det var förövrigt dagens action, har inte gjort så mkt mer än att packa, äta och glo på fotboll. EM börjar bli segt. 3 matcher i rad som gått till förlängning, varav 2 gått till straffar. Om det inte blir Turkiet - Ryssland i final ska jag personligen starta tredje världskriget!

Men men, folk får väl ha det så bra här hemma.
Klappa khass, ät ordentligt, max 3 pers i sextältet, ta hand om Malte & slå först, fråga sen.
Grattis David & Anka (och emelies marsvin?), Välkommen hem Tessan & Miks
HEJ BRUCE'S HEMLAND, HERE I COME!
//Lilla Ego goes to the USA

shape of pain

Aj min rygg! Har mest gått och slappat hela dagen och dragit mig för att gå ut och klippa gräset. Men ju längre jag väntade desto fler mörka moln poppade upp på himlen och vinden la sig ju inte direkt. Fuck this tänkte jag och tog på mig myströja, vantar och mössa ^^ Jag hann väl vara ute i 5 minuter innan små droppar börjar falla från skyn. Som tur va blev det ju inget tungt skyfall direkt, så jag fortsatte.
1 ½ timme senare var jag klar och genomsvettig. Alla ytterplagg var kastade för länge sen XD
Har nyss diskat och ska hoppa in i duschen! Sen ska jag vila lite innan middagen och sen ska jag till Adde ^^

Dagens fundering; Hur många döda sniglar ryms egentligen i en gräsklippare ...?

Har förövrigt avslutat min sommarlovsläsning, dvs Blondinbellas blogg från "pärm till pärm". Männskan är ju ett geni! Längtar tills jag kommer hem från USA, då har jag 3 ½ veckas BB-läsning att ta igen ^^
//L

come what may

Alltså ja, vad säger man. Min favoritfilm gick på tv idag, så när jag mötte upp ankan vid 12 idag så la jag fram ett förslag jag tänkt på sen igår kväll ^^ Jag, anka + Sabina + Kladdkaka + Moulin Rouge! Sagt och gjort, det är så vi spenderat kvällen ;D Eftersom jag är lite lat och "bekväm" av mig tyckte jag vi skulle testa microkladdkaka som mamma tydligen gjort "en massa gånger" ..men tydligen inte med den formen vi använde. Såg ut som såna där svampmoln efter atombomber.. höll på att svämma över därinne i micron. Men men, jag älskar choklad i alla former och tänker inte dissa en kladdkaka bara för att jag varit med i skapandeprocessen!



Filmen är ju som vanligt väldigt <3 och nu vill jag ha soundracket mer än vanligt. Hade ju skivan förut men den är försvunnen :'( ..undrar om man skulle kunna få adde att.. (a)
Jag önskar jag hade fått se Moulin Rouge på bio. Parrallellt med vår cancanklubb vi ska öppna vill jag fan ha en bio som visar "gamla klassiker" och filmer som är minst 10 år gamla. Det ska kosta typ 40 spänn per biljett, kanske till och med pensionärsrabatt så dom kan få uppleva lite nostalig. Kanske återuppleva sin första date.. 50 år senare ^^
Fast ja, man kommer väl ihåg hur bra det gick för Astoria att försöka konkurrera med SF..

Jaja, får väl försöka gråta mig till sömns med världens bästa soundtrack på repeat i mitt huvud
// L

lifeline

Haha, ibland undrar jag om jag inte ska starta en till blogg ändå, jag menar "Lisas Hathörna" klingar så fint i öronen och det finns ju ständigt material. Fast jag kanske får nöja mig med att ha det som kategori?
Så hatisk ska jag inte vara nu, tänkte bara muttra lite över att msn inte funkar :(
Men men, det är väl läggdags ändå? Pappa tjatar hela tiden om att man inte ska "vända på dygnet bara för att det är lov", något som jag har lite problem med ;D
Imorn ska jag iaf följa med anka när hon ger blod, förhoppningsvis får vi med hawksi också, vi kan telefonterra honom på tunnelbanan ^^

För dom som missat det har jag klippt mig. Mamma säger att jag ser ut som en snäll skolflicka, det ska det bli ändring på! Var inne på en hemsida tidigare idag, sån där frisörsak som man kan va hårmodell för. Inte för att jag tror att dom skulle vilja ha mitt hår, fast samtidigt skulle det ju vara kul att få gratis stylat & klippt hår lite då och då. Och jag skulle ju inte direkt säga nej till färgning och sånt. Men men, får väl bli nåt att ägna sig åt i vintermörkret nästa år.

Nu ska jag hoppa i säng och läsa Lapidus, världens bästa svensk ;D Börjar ju närma mig upplösningen nu, riktigt spännande! Sägs ju att filmatiseringen av Snabba cash kommer ut sent 2008 eller början av 2009, där snackar vi en film min familj och jag inte kommer vänta länge med att se!
//L

I-empire

All I have, and all I need.
Jag tänker inte förneka att det känns tomt, däremot kan jag inte påstå att jag saknar det. I grund och botten hatar jag att känna allt annat än lättnad. Lycka är för kortvarigt, längtan är för långsamt, hopp är för otillförlitligt, saknad är för smärtsamt, ilska är för energikrävande och tomhet är så ...tomt.
Lättnad däremot, tänk er känslan av att andas ut, för att sedan andas in igen. Inga djupa andetag, inga desperata försök till att hålla andan. Jag andas nu, in och ut, en dag i taget. Som det ska vara.

Helgen har spenderats hos Adde, mestadels i sängen. Kom dit fredag kväll helt utmattad efter en heldag på stan med Tessish & Ankan. Nommade på Tacobar, haha, det finns fan inget som definierar Tessan mer än "nacho de-luxe med kyckling  u t a n  gräddfil (det är seriöst det värsta jag vet)"  <3
Sen var det x antal timmar av bikiniletande och sen ett snabbt goodbye, jag vill inte tvingas sakna dig än.
Kan förövrigt sammanfatta min helg på Söder med god mat, säng, Dexter, tv-spel (för hans del), sova (för hans del XD), läsa Aldrig fucka upp, fotboll, Ben & Jerrys (två smaker!! ^^) och lite mer sängliggande. Tvingade även honom att ladda ner slutet av säsong 4 till Greys eftersom jag hatar när 5an ska hålla på att bryta säsonger sådär. Tyvärr förstår han ju inte riktigt charmen med det hela ;D

Sen så fick jag mens! :D Är rätt konstigt hur man kan bli glad över nåt så oönskat, men det betyder att jag har 3 ½ mensfria veckor i USA!! ^^ Kan alltså ägna my full attention på shopping och turista i giganternas land.
Ska bara försöka vara lite seriös med järnpillerna nu, antar att det plötsligt blev dubbelt så viktigt :P
//L

APOLLON?!

Haha, vaknade 10 idag av världens roligaste tant! Tänkte skirva om det direkt för att inte glömma nåt, men uppenbarligen blev det inget av det ;D

Jag ligger alltså och halvslummrar och genom det halvöppna fönstret hör jag en såndär typisk gnälltant-röst. Min avlyssningsförmåga är inte riktigt på topp eftersom jag nyss vaknade, men jag tror hon pratar med några barn, och satärring som hon är så skäller hon typ på dom för att dom är för högljudda och springer för mkt vilket gör hennes hundar oroliga. Sen vettefan vart barnen tar vägen för hon övergår till att prata med sina hundar och det är nu det roliga börjar.. (hon har verkligen helt seriös röst, som hon pratade med jämngamla människor)

"Apollon! Neeej, Apollon! Apollon, kom hit säger jag! APOLLON! Ser ni vad ni har gjort nu, oförskämda ungar?! NEJ! APOLLON!! Nej, sitt! SITT! AFRODITE?! Afrodite nu kommer du tillbaks hit! NEJ FAN NU TAR MITT TÅLAMOD SLUT! Hör ni det ungar, sånt språk får man inte använda men... AFRODITE! Nej, sitt! SITT APOLLON!"

Jag smyger mig fram till fönstret för att se om det går att få syn på tantfan i fråga. Jag föreställer mig en exakt kopia av Fröken Rynkbak! Och bara grejen av att döpa sina hundar, som i mitt huvud inte kan va nån annan ras än såna där små bjäbbiga, håriga moppsar som gamla tanter alltid sätter rosetter i pannan på, till grekiska gudar? HAHA, men jag blir besviken för jag tror dom svängt runt hörnet, för varken satkärring eller bjäbbhundar finns att skåda. Men sen kommer det en till röst som låter som en ung mamma och jag tror dom börjar tjaffsa om vem som stör mest, hennes barn eller tantens eviga tjat om sina hundar..

Ikväll är det ju både Sverige match och Where the Action is! Jag är fett sugen på att sitta på nån äng utanför och lyssna på foo fighters men nah, det kommer nog inte inträffa.
Tills adde behagar vakna ska jag fortsätta surpla te & läsa Aldrig fucka upp och ja, Jens Lapidus är ett måste!
//L

call to arms

Studenter är vi allihopa! ^^ Igår (onsdag!) sparkades de sista små vilsna själarna ut från respektive skolor och vi hade det lite knepigt med att hinna till allttihop, men det löste ju sig bra. Efter en flakfärd då man fick mer öl på sig än i sig var jag & miks helt enkelt tvugna att pissa ungefär 100 meter från hässelby gårds centrum! Sen kutade vi hem, duschade på 5 min och begav oss sedan till studentgrannarna och attackerade nommet! ^^ Folk borde ta studenten oftare, på en vecka har jag liksom nommat mer god mat än vad jag gjort under min livstid!

Idag har varit en dag med alla mina kära vänner, i jakan hittade jag vad jag tror kommer bli min nya hårfärg, men jag har ju såklart redan glömt vilken det var :P Sen hade jag match på kvällen vilket var både frustrerande & roligt, vi ledde med 1-0 i halvlek men torskade sen med 2-1. Var helt utmattad verkligen. Vet inte om det har med blodgivningen att göra eller om jag typ håller på att bli sjuk? Hoppas på det första iaf, tänker fan inte va sjuk i NEW YORK! ^^
Idag var kool and the gang hemma hos Tessish och vi glodde på fotboll och sen på studentrelaterade saker hon filmat med sin kamera, och ja, malte är med överallt ^^
Kanske inte kvällar man minns föralltid, men defenitivt kvällar man behöver! Det går liksom inte att göra annat än skratta, särksilt eftersom vissa i sällskapet har en tendens att skratta högt... och länge.. och åt allt! XD
Imorn blir ju dock antagligen sista gången jag träffar Tessish på lite över ett år! :O *ledsen i ögat* Men jag har en känsla av att det kommer gå rätt fort ändå, det krävs ju avstånd för att kunna komma närmare igen, right ^^
Det är i stunder som denna jag tänker på hur glad jag är att jag känner världens underbaraste person.
Lilla misk åker imorn också! men henne får jag ju iaf träffa om en månad ;) Då är det mest att du blockat om både forna öststater (?) och suparfestivaler!!

Nu ska jag läsa Lapidus och sova!
// L goes aldrig fucka upp


rise above this

Alltså, nu har det hänt igen. Jag går upp för tidigt ^^ Lagom pigg men lite låg på livsglädje tar jag mig upp ur sängen kl. 8. Nommar lite frukost när jag kommer på att jag inte tog mitt fina järnpiller igår, jag undrar vad som händer ^^
Drar på mig första bästa klädesplagg och hinner väl gå en 15-20 meter innan jag tänker att det är nog bäst att kolla det där tandläkar-sms'et en gång till, och vad norrar mitt skåda om inte 10 juni kl. 14.00!  Jag är alltså ute i lite väl god tid ;D Haha, jag som var så säker på att det var kl. 10 ...

Anyhowz, jag har alltså gått upp tidigare än jag behövt, det är mörkt och mulet väder ute och tydligen är det nåt slags säsongsuppehåll på Despis so it can only get better from here, I hope :O
Jag har iaf tagit mig tiden att byta skrivbordsunderlägg, från mitt schema till en finfin Poets of the Fall klubba, inte helt överraskande den från Carnival of Rust ^^  Speaking of which, vem är det som har mina skivor? :P

Nu ska jag väl fördriva lite tid innan jag gör ett nytt försök att börja röra mig mot vällingby!
// L

breathe

Okej, eftersom min kära lillaegogoes.blogg.se inte ville vara med och leka längre så kan man väl se det här som ett nytt försök. And speaking of which så har jag ju ett helt nytt liv framför mig, så egentligen passar det ju ganska bra.

Idag, 9/6, är alltså första dagen på en sommar som inte får kallas sommarlov. Personligen tycker jag att man kan kalla det vad man vill, det är och förblir sommarlov för mig, allt man behöver är lite Pippi-logik. "Jag har lov och det är sommar, alltså är det sommarlov". Att jag är ledig är ju dock inget som märks direkt, den här veckan är ju nästan mer händelserik än då man faktiskt gick i skolan.

Idag har jag & miks gjort vår plikt till samhället och varit och lämnat blod. Ge blod, ge liv. Det är inte svårare än så. Jag blir seriöst lite småsur på dom som inte ens orkar sätta sig in i ämnet. När vi berättade för några av våra vänner att vi skulle ge blod var den första frågan jag fick "varför?" Det är en sån liten och enkel sak att jag undrar om man ens har rätt att vara stolt, men jofan, det tycker jag att vi ska vara, för just vi just idag kan ha räddat någons liv. Och allt som krävdes av oss var att dricka juice och äta muffins.

Näe, så fort mamsi kommer hem ska vi fylla i lite Englandpapper och sen ska jag nog lägga mig tidigt, har ju tandläkartid kl 10.00 imorn!
// Lilla Ego goes back on track


RSS 2.0