kryptonite

Skönt att komma hem en sväng, kan lätt sakna att va typ 17 och bo hemma. Eller 18, då man fortfarande överlevde Harry B James utan bestående men.

Som vanligt när det handlar om att das trio går ut så känns det som vi hela tiden är "nån annanstans". det är lite lustigt egentligen, svårt att förklara. Har iaf fått se en snabbis Raubtier och skuttat till 3 Doors Down. Dock har jag inget som helst minne av Seether förutom att jag och miks gör nån attacklöpning utifrån och kommer in och skriker faaaaaaaaaake it och sen blir det baren.

Helgen var ju inte bara kalas och Rock Awards, det var även mitt första delmål och därför även belöningshelg som har sett ut som följer:

2 (små) bitar tårta
½ chokladboll
2/3 pizza
1 hamburgare
4 cl rom & cola
3 mackor
1 calzone

Det absolut bästa med kalori/kolhydratsbombningen var insikten om att det totalt inte var värt det. Livet är nog ganska bra när det absolut bästa att äta var typ polarbröd med leverpastej! (och midnattshamburgaren)
Nästa gång det blir såna här festligheter blir till påsk!

Nu kör vi kombinerat LCHF + VFU + komma igång med träningen igen efter förkylningen.
När alla stormar lagt sig kommer detta bli en bra vår!
//L

penguins & polarbears

[X] - läsa ut bok inför litteraturseminarium - check!
[X] - dagens motion - check!
[X] - börja packa - check!
[  ] - skriva ut papper & biljett
[  ] - fixa håret, och resten
[  ] - dra på sittning, leka lite på kåren och sen skutta hem
[X] - gå ner 5,5 kg! check!

//L - drar till Sthlm imorn!

folding stars

Gårdagen spenderades på en swebus och Göteborg tur o retur stog på schemat. Intervju för STS men ja, vi får se hur det går.

Dagen kommer förövrigt gå lite till historien för det var första gången jag köpte en take away latte. Kaffe alltså, inte chai. Så därför tänkte jag att då är det väl lika bra att man gör det ordentligt - all in på Starbucks! Det blev även en liten present till mig själv eftersom jag gått och blivit förkyld.



Dagen idag är dock mamsis dag, GRATTIS!
//L

paperfriend

Ny månad, nya tag, ny bok!



Allting rullar på i svinkalla Jönköping och imorn har vår studiegrupp redovisning. Muntlig redovisning i 40 min. Taggat! Jag & Olle kollade Super Bowl i söndags och åt massa mat på samma tema, roligt att testa!
Uppdaterade även lite på facebook med bilder från Göteborg och sånt.
Åker dit igen över dagen på fredag för STS, hoppas på bättre resultat denna gång!

Ser mycket fram emot veckorna som kommer :) 
//L - flashar ett par av dom nya glasögonen

the one that got away

Ny månad och isblåst över Jönköping. Det är så kallt så man bara vill stanna inne hela tiden, så just därför tog jag varvet runt Munksjön idag på lunchen! Älskar fina vinterdagar, och kylan försvann ju när man väl fått upp farten. Dock försvann känseln i näsan lika snabbt..

Jag har fått VFU-plats mitt i stan och sna langa iväg ett mail till handledaren imorn tror jag. Ska bli roligt att ha ytterligare en manlig handledare, vilket fick mig att tänka på att det kanske är dags att bege sig till "förorten" och göra ett besök.. :)

Helgen i Göteborg var så sjukt jävla skön och välbehövlig! Invigning av hotellet, invigning av Göteborgs filmfestival, stadsvandringar, mycket trevliga restaurangvistelser, världens mysigaste lobby, lite mini-shopping och sen var det hemfärd. Sinclair's Steakhouse är något att återvända till!
Nu vill jag ha middag och TV-time!



//L - Det närmsta jag kommer coca cola just nu!
- 3,7 kg

RSS 2.0