thunder road

HAHAHA!

Det känns ju tryggt att jag såhär nära min uppkörning gjort en upptäckt. Jag har under hela min trafikmedvetna levnadstid förlitat mig på mina kunskaper om körfält och huvudleder och väggrenar.
Det heter inte väggren. Det heter vägren!!

Genast blev mitt teoriplugg mycket mer underhållande, så fort dessa vägvaktande renar kom in i bilden.

"Den andra situationen är vanlig på landsvägar med breda vägrenar." Det finns tydligare mer att äta längsmed landsvägar..

"[blabla] Detta är naturligtvis förbjudet och direkt farligt, då de tvingar mötande bilister att köra ut på vägrenen för att undvika en kollision." Men hallå, den stackars renen då?!


bred vägren?

//L - man lär sig tydligen nåt varje dag!


hook me up

Älskar när man fearat för att checka bankkontot och sen visar det sig att man hade mer pengar än vad man trodde :) Igår firade jag & Olle 13 månader i efterskott och studiebidrag i förskott genom att gå på såndär mongolian barbeque-buffé :D Dom har väääärldens godaste kycklingspett där ^^
När vi stog i kön till stekbordet så hör vi nån som fäller kommentaren "Jag undrar vem som kom på det här egentligen" och sen hade vi lite kul åt hur dumma människor är resten av kvällen.

Jag är så jävla shoppingsugen så det finns inte! Men jag har ingen plats för mer kläder :/

Dagens bästa; pengar
Dagens band; The Veronicas
Dagens skratt; Mamma mailade mig och bad mig ta hand om hennes farmville medans dom är i Rom.
Dagens "jahapp-vad-händer-nu"; Lunch + Hannah Montana! (Som förövrigt ingick i min minnesslinga för att komma ihåg Amerikas delstater ^^)

//L - har handlar mjölk och bananer :D

it's like walking on snow without leaving a trace

*host harkel*

Jag har ont i haaaaaalsen :( Olle har varit sjuk sen i söndags typ och nu har det typ slagit till hos mig med. Sen så blir det ju inte bättre av den ytterst omysiga cykelturen till bilskolan :P Här är det kallt och dimman liksom.. hänger.. och när man cyklar igenom blir man blöt :( Men nu är jag hemma igen iaf och funtar på om jag ska plugga teori eller börja läsa engelskabok eller läsa lite i Linguistics boken.

Vi har det ganska lugnt i skolan nu fram tills november :) Inga stora inlämningar eller tentor så kanske lika bra att börja så man ligger steget före ;D enda jag ser fram emot nu är British Culture för jag hoppas på att kunna glänsa, jag menar Sue har ju redan lärt oss allt :D (divorced, beheaded, died, divorced, beheaded, survived)

Helgen blir nog ganska lugn, Olle ska göra högskoleprovet på lördag nämligen.
Jag vill gå på biiiiiiiiiio. Eller nånting. Vadsomhelst

//L - sthlm på höstlovet!

the predictable storm that has come every year

visst är det fler än jag,
som när man knappt står ut
vet att bakom dimridån
där tar världen slut.


bild by miks *sakn*

//L


stay 'til it's over



Haha! Jag är halvvägs igenom mitt Amerikanska-plugg och råkade snöa in på tjuvtittat. och skrattade lite tills jag dog ^^
Helgen har varit assoft och vi har bara varit hemma och myst framför TVn med massa ljus och ostbågar och läsk och vindruvor, idol och nån dålig film. Idag har vi plugg-dag. Olle spelar dataspel.

Visste ni att om nån i the Senate inte riktigt känner för att godkänna ett lagförslag så kan han filibustra (talk to death) sönder ett förslag genom att läsa högt ur Bibeln eller telefonkatalogen i dagar (!) tills folk helt enkelt går med på att ta tillbaks förslaget. Nej, nu är det back to the books!

//L - vill inte ha imorn

brick by boring brick



Här sitter jag och är vig, höll jag nästan på att säga.
Tänkte först på nåt snyggt Kenza-sätt flasha min nya, asmysiga höstskjorta men det sket ju sig totalt så ja.. Stick to what you know heter det ju.

GOOD NEWS;
Alla seminaret på American culture avklarade, ~2 veckor till prov!
Får omtentan typ tidigast ondag = inläming tidigast nästa fredag!
Jag läser ut min bok för essayn any day now = inlämning 22a
American literature är typ en måååånad bort
Paramores nya skiva är bra!
Jag har chips..

Vilket betyder att jag slipper dö denna vecka iaf :D
Nu ska jag plugga teori!
//L

health and happiness

Mwah! Det är så svårt att skriva när det är kallt och man är så jävla otaggad och mjölken räcker bara till en mugg te och jag kan inte bestämma om jag vill ha det nu eller sen och jag behöver inte va i skolan nåt mer den här veckan men måste ändå dit och hämta ett jävla papper för att en lärare som inte ens är min orginallärare är dum och elakt och dum och jag orkar inte och vet inte heller hur/när/var jag får tag på min omtenta och jag har ont i magen lite då och då för det kommer så snabbt och oväntat men försvinner lika fort och jag måste egentligen duscha men gör jag det nu kommer jag aldrig in i nån plugg-rythm så vi får nog sitta och va sunkiga ett tag till iaf tills olle kommer hem just nu känns det rätt ironiskt att sitta och svara på frågor om varför alla hatar USA men med tanke på hur jävla mkt text vi har på dom just nu så är det fan svårt att göra annat tur att boken jag äntligen hittade på bibblan igår var hyffsat tunn (det är säkert fel version bara för det) för allt ska in samma vecka vilket råkar vara om 2 veckor och så ska man klämma in lite teoriplugg emellan allt det här är smärtsamt nytt för mig.

//L

RSS 2.0