and I will walk on water

Nu tycker jag att det här dåliga vädret kan ta att upphöra! Det är segt nog som det är att gå upp 6 för att sen cykla till färjan, och sen tanken på att cykla ut i regnrusk får en ju mest att vilja ligga kvar i sängen.
Jag saknar 44 graders Gränna!

Helgkänslan har försvunnit lite eftersom jag jobbat så upphackat nu, så för mig känns det typ som tisdag. Riktig lyckodag blir det däremot på måndag då jag kommer få se lilla lägis för första gången :) Sen tar jag och Olle mini-weekend och åker till Stockholm för lite pick & pack samt familjevisit och annan social verksamhet som går att klämma in. Jag drömde inatt att Felix inte fanns så ska klappa lite extra på honom. Även fast man vant sig så känns tanken på en 100 % kattfri säng lite.. tomt helt enkelt.

Mycket kommer förändras nu men jag är bara positivt inställd och tror att det är precis vad jag behöver.
Jag fastar så lätt i det förflutna men det jag ser tydligast där är enbart människor som fått mig att skratta. Det andra är inte värt att tänka på. Men de människor som jag skrattat med i England '05 & '08 känns nära nu. Jag ser fram emot en höst då jag tar tag i saker och minireunions ska fan bli av! I Jönköping, Linköping eller Nottingham, det finns bara framtid nu.

fire song

Idag har jag varit aaaasledig ^^ Sovmorgon, senfrukost, slöfilm & slapplunch! Sen när olle slutat jobbet blir det middag på Tzatziki! :)
Ska ut och promenixa lite och verkligen svettas ordentligt, av en annan anledning än att liksom bara ligga ner..
Juli-vädret har ju varit sjukt!

Nåt annat som är sjukt är att vi får hämta nycklarna till vår lägenhet om bara 1 ½ vecka!! :)
Jag är jävligt taggad faktiskt, det är jag. På hela grejen! Ny stad, plugg på riktigt, studentliv och kunna kryssa i sambo-rutan lite här och var. Jag har många planer och förhoppningar även om det mesta stannar i mitt huvud, så finns dom där ändå. Jag är så klar med Stockholm. Vi ser bara framåt :) <3

//L


passion colors everything

Efter ett pitstop på landet där jag tagit ikapp lite sol så är det snart åter dags att bege sig söderut. I helgen invaderas Gränna av ett ganska riksomfattande partygäng så det ska bli spännande och se om Braehus står kvar på söndag ^^
Ber till vädergudarna att även lördagen blir fin men annars så löser det sig nog!

Har fått massa papper och grejs från HLK och både jag och Olle är ruskigt taggade inför hösten, men en massa frågor dyker ju självklart upp, varav den viktigaste är;

 

//L


nation

Gränna alltså, det är ju så sjukt varmt! Redan klockan 9 kan det vara 28 grader. Så eftersom jag och Olle hade två dagar ledigt tillsammans tog vi tillfället i akt att ha lite Östgötasemester med förhoppningsvis lite blåst och skugga.
Dag 1 bestog av en trip till Kolmården, där hände vi med sälarna och björnarna och delfinerna och Enzo i ungefär 5 timmar innan vi begav oss vidare till Söderköping som ligget typ vid Norrköping.
Där käkade vi glass på Smultronstället. Förra gången vi var där var vi iaf smarta nog att dela på en glass, nu tog vi varsin XD Vi var tvugna att dö lite i skuggan i gräset vid kanalen sen innan vi hade ork att sätta oss i bilen och köra hem :P
Dag 2 tog vi lite sovmorgon och sen var det lunch vid Tannefors slussar innan vi begav oss en tur till La Land där vi tog fram kanoten och paddlade ut till nån klippstrand där vi faktiskt tog årets första dopp! Vi tog en racerfika i Rimforsa på vägen hem innan det var dags för Winnerbäcks turnépremiär tillsammans med bl.a Laleh och Melissa Horn. Det hela var lite som en minifestival med öltält och lampor i träden och två scener och sen avslutades det med fyrverkerier! Sjukt bra och mysigt var det! :)

Tillbaks i Gränna har vi just avklarat Olles födelsedag och nu går vi mest och drunknar i vår egen svett medans vi väntar på antagningsbeskeden som borde komma nu nån gång i veckan!

Nu ska jag till stranden och ha pick-nick med Olle på hans lunchrast ^^
//L

RSS 2.0