nation

Gränna alltså, det är ju så sjukt varmt! Redan klockan 9 kan det vara 28 grader. Så eftersom jag och Olle hade två dagar ledigt tillsammans tog vi tillfället i akt att ha lite Östgötasemester med förhoppningsvis lite blåst och skugga.
Dag 1 bestog av en trip till Kolmården, där hände vi med sälarna och björnarna och delfinerna och Enzo i ungefär 5 timmar innan vi begav oss vidare till Söderköping som ligget typ vid Norrköping.
Där käkade vi glass på Smultronstället. Förra gången vi var där var vi iaf smarta nog att dela på en glass, nu tog vi varsin XD Vi var tvugna att dö lite i skuggan i gräset vid kanalen sen innan vi hade ork att sätta oss i bilen och köra hem :P
Dag 2 tog vi lite sovmorgon och sen var det lunch vid Tannefors slussar innan vi begav oss en tur till La Land där vi tog fram kanoten och paddlade ut till nån klippstrand där vi faktiskt tog årets första dopp! Vi tog en racerfika i Rimforsa på vägen hem innan det var dags för Winnerbäcks turnépremiär tillsammans med bl.a Laleh och Melissa Horn. Det hela var lite som en minifestival med öltält och lampor i träden och två scener och sen avslutades det med fyrverkerier! Sjukt bra och mysigt var det! :)

Tillbaks i Gränna har vi just avklarat Olles födelsedag och nu går vi mest och drunknar i vår egen svett medans vi väntar på antagningsbeskeden som borde komma nu nån gång i veckan!

Nu ska jag till stranden och ha pick-nick med Olle på hans lunchrast ^^
//L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0