breaking dawn

Livstecken!

Jag & Olle har varit på semester! ^^ Vi drog efter middagen söndag kväll efter ett snabbt bootycall till Ally och efter lite dimma och viltvarning så var vi framme i Höör, Skåne. Vi fick te och nattacos och sen lite välbehövd sömn i en av världens skönaste sängar!
Måndag startade med regn och mysfrukost och sen drog vi ut på landsvägarna och körde lite kringelikrok till Helsingborg. Åkte färga till Fiendeland. Garvade åt Hillerød. Handlade öl i Tikøb och sen lunchade på stranden i Hornbaek. Hem till Svea Rike, sätter upp tältet i Ängelholm och nommar grillad kyckling. Sangria på stranden med glada (i dubbel bemärkelse) skåningar och en förbannat massa strandflugor. Överlever monsunregnsnatten och tar sovmorgon :)
Tisdag startade med ösregn för att övergå i mysig skogskörning, sen landade vi i Båstad följt av en snabb tripp till Mellbystrand. Sen ville La till Laholm, så det fick han innan vi drog och solade lite hos Per Gessle i Tylösand, nommade kinamat i Falkenberg för att sedan sova asmysigt och fint ute på Getterön straxt norr om Varberg. Asgod fruskost ^^
Onsdagen började med marknad och sen crossade vi Göööööötet och åkte gratisfärja ut till Hönö för att titta på lyxhus och vi grillade korv med en stenbumling som vindskydd. Olle badade i havet ^^ Nöjda och glada åkte vi in i smeten igen och checkade in på vårt fina Spar Hotell Gårda XD Full attack på bag-in-boxen och sen gick vi mysprommenad till Linnégatan där vi nommade asgod mat och tog en drink för att sedan traska till Avenyn. Efter en mysöl där och en nattkorv på Preem så var det hopp i säng.
torsdagen utforskade vi Göteborgskalaset.. kulturkalaset.. way out west... god knows vad som pågick samtidigt :P Sen köade vi tills man nästan dog för Liseberg och sen var det spurt till Balder för att ha den avklarad :P Det var inte riktigt lika bra dag som på Grönan men helt okej ändå :) Vi vann bara andra pris på Cloetta-hjulet den här gången ;(
Vi var hemma och vilade en sväng innan vi åt på Grek och sen kollade vi på gratiskonsert med Bob Hund (varför hamnar jag alltid på Bob Hund?) för att sen heja på Katie en snabbis innan det var läggdags!
Fredagen var typ long way home med ett stopp i Gränna så Olle kunda flytta med lite grejer eftersom vi officiellt bor i Linköping nu :)



- -



- -



- -



- -



- -



- -



//L - har överlevt sin första dag på universitetet

Kommentarer
Postat av: Olle

puss

2009-08-19 @ 13:36:33
Postat av: Dorothea

vilka fina bilder! Gillade verkligen strandbilderna, och när du hoppade :P Ni är ett jättefint par, ni ser verkligen ut som ni passar ihop. (okej, jag känner inte snubben, men rent utseendemässigt ser ni jättefina ut :) )

2009-08-20 @ 12:12:37
URL: http://sammansattaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0