running up that hill


SHIT vilken kurs vi genomlidigt alltså. En stor eloge till högskolan som lyckats omvandla Natur, teknik & hälsa (som faktiskt kunde varit både roligt och intressant) till nån slags mardrömskurs från helvetet med minihitler som kursansvarig. Men bara för att kursen är slut betyder inte det att FriPedsen slutar hetsa, nej nej! Möte med kursansvarig nästa vecka för att, och lyssna noga nu, utvärdera kursutvärderingen!

Något som var betydligt trevligare var att efter kursavslutningen var vi ett hungrigt gäng på Chili Thai som nommade ett tag innan det var dags för mig och mina nyinköpta skor att bege sig hemåt och packa en snabbis innan vi hoppade in i Sunkomobilen för att åka till *trumvirvel* FAGERSTA!

När vi hittat både Dan & stugan var det dags för lite vin, lite musik, lite chips och vi erbjöd Sunken 500 spänn om han dansade lite på bryggan och tog ett dopp. Det ville han inte.
Lördagen blev en riktig kanondag med skitmysigt väder, chill på altanen, båtturer och Sunken lyckades till och med haffa en fisk (!) innan det blev dags för allt fix inför kräftskivan :)
Mycket bra helg allt som allt, god mat & trevligt sällskap :D

Nu kör vi nya tag, ny kurs, nya möjligheter (säger vi)
Dock blir det lite ensamt här hemma eftersom Olle fått praktik i Eksjö, men men, det blir en ny stad att utforska under oktober månad :)



//L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0